Het pure amandelmeel en de mandarijnen siroop geven deze taart een bijzondere geur en smaak en een sappige textuur. Blijft zeker een week lekker!
Deze taart kan ik ook glutenvrij bakken als je dat wilt.
€ 35
Romige cheesecake met een krokante koekjesbodem. Met frambozencoulis met een vleugje rozenwater erbovenop.
€35,-
Een heerlijke chocolade taart van goede chocolade (70%), fudgie van binnen en verslavend lekker! Bovenop wat vers rood fruit.
€ 31,-
Deze Italiaanse taart doet je verlangen naar de warme zomer. Boordevol handgemalen en geroosterde pistachenoten en lekker frisse citroen siroop met grof gehakte pistachenoten bovenop. Deze taart kan ook glutenvrij gebakken worden.
€ 36,-
Heerlijk gekruide cake met walnoten en wortels met een geweldige roomkaas topping.
€ 33
Luxe cake met amandelmeel, vers gemalen pistachenoten, rozenwater, citroen en kardemom.
€ 37,-
Verfijnde glutenvrije amandeltaart met wat citroen en een topping van Kurkuma en citroen
€35
Verrassend romige, zachte smaak van fijngemalen griesmeel met een vleugje bourbon vanille, frisse frambozen en een krokante zanddeeg bodem
€ 29,00
Krokante perentaart met zachte hazelnoten frangipane, van vers gebrande en gemalen hazelnoten.
€ 33,-
Een classic met heel veel citroensap en siroop waardoor deze cake heel smeuïg is en ontzettend lekker citroenig. Een bestseller!
1 cake € 19,50
Krokante zanddeeg bodem met daarop een romige crème pâtissière en verse seizoenvruchten. Klassiek lekker.
€ 33,-
De Franse klassieker met een luxe twist: Met amandelmeel en beurre noisette en een vleugje citroen.
10 stuks voor € 11,-
Milde citroentaart met klassieke Italiaanse krokante bodem.
€ 32,-