Over Mij

Ik ben Barbara. De kunst van het taarten bakken kreeg ik door mijn Duitse moeder al met de paplepel ingegoten. Een verse cake of prachtige Kuchen stond bij ons bijna dagelijks op tafel. Een traditie om nooit meer vanaf te wijken!

Find something you are passionate about and keep tremendously interested in it

* Julia Child
Warning: Undefined variable $naam in /var/www/vhosts/taartopdekaart.nl/webspace/httpdocs/taartopdekaart.nl-wordpress/wp-content/themes/taart/template_parts/modulair.php on line 75

Bakken geeft mij inspiratie. Elke dag kan ik iets nieuws leren, met bakkunsten experimenteren, proeven en proberen. Met dit vak raak ik nooit uitgeleerd.

Hoe ik bak? Zonder poespas! En het liefst zoveel mogelijk met pure en mooie ingrediënten.

Wat ik bak? Mijn inspiratie haal ik uit de Franse Patisserie, maar ook Duitse Kuchen staan op de kaart.

Ik bak het liefst met de seizoenen mee. In de zomer met veel vers fruit en in de herfst en winter met noten, peren, appels en sinaasappels.

Mijn glutenvrije en vegan taarten doen zeker niet onder voor het andere gebak!